Klockor är idag smartare än någonsin förr. Utöver att meddela dig om tiden kan de numera erbjuda dig en lång rad av olika applikationer som kan hantera allt möjligt. Du kan exempelvis hålla koll på din aktivitet genom dagen, ställa in alarm och hålla koll på din hjärtfrekvens direkt från din klocka!

Det som är riktigt spännande med de allra senaste smartklockorna är dock att du kan spela spel på dem. Här nedan finner du några exempel på häftiga spel som du kan spela på din smartwatch!

Rätt smartklocka behövs

Du som vill spela spel på din smartklocka behöver förstås en riktigt kraftfull produkt som kan hantera detta. Det är nämligen inte alla smartklockor som kan spela spel på ett effektivt sätt. Du behöver dessutom ett operativsystem med stöd för många olika applikationer.

Är du på jakt efter den bästa smartklockan måste du därför undersöka olika produkter för att hitta en som passar just dig och dina spelbehov.

Olika Space Invaders-spel

För dig som vill ta dig tillbaka till en något simplare gamingtid finns förstås klassikern Space Invaders. Det finns en lång rad av olika Space Invaders-spel som du kan spela på din Androidbaserade smartklocka, men allra bäst är självklart den klassiska versionen. Det blir riktigt kul för dig som pendlar på tåg. Gaming på begäran!

Äventyrsspel

Det finns ett stort utbud av olika äventyrsspel som du kan spela på din smartklocka. Ett exempel är Runeblade, som endast går att spela på Apple-baserade smartklockor. Där kan du spela som en hjälte som får slåss mot drakar och andra monster.

Det går dessutom att spela Sonic på en smartklocka för en riktigt nostalgisk upplevelse!

Summering

Det finns många olika spel att välja bland för dig som vill leka lite med din smartklocka. Några exempel är nostalgiska spel såsom Space Invaders och Sonic. Du behöver förstås en lämplig klocka som har kraften att hantera spel av alla möjliga typer!