För den som är spelfantast finns det en hel del spel att välja bland och det handlar inte bara om datorspel eller tv-spel. Det finns nämligen spel på riktigt som du kan ta del av. Ett exempel är bowling, som du kan välja att spela på nätet eller i en riktig bowlinghall.

Även om det är roligt att spela bowling på nätet är det en ännu bättre upplevelse live. Du kan till exempel åka till O’Learys för att spela bowling i Stockholm på Mall of Scandinavia. Här kan du boka in bowling som en del av möhippan, svensexan, personalfesten eller för att spendera tid med dina spelvänner. Förutom bowling kan du även hitta arkadspel, radiobilar, minigolf, biljard och VR-upplevelser hos O’Learys. Läs mer på olearys.se och ta del av bokningsanvisningar, tjänster och priser.

Bowling som afterwork

Det finns många anledningar att spela bowling. Det är kul och väcker tävlingsmänniskan i de flesta. Ju fler som deltar desto roligare blir det. För en del människor är afterwork så socialt och viktigt att inte ens coronaviruset kunde ställa in aktiviteten. För den som är riktigt kreativ kan virtuell bowling vara något att prova på. Det går naturligtvis att hitta bowlingbanor även i övriga delar av landet för den som hellre upplever spelet IRL.